present

24-06-2021 - 16.30 - 18.30 u.
GESTREAMD VANUIT PALEIS 12

ING Replugged Festival is een exclusief digitaal festival, georganiseerd door Shadow to Live in samenwerking met Les Ardentes, Les Francofolies, Lokerse Feesten & Jazz Middelheim.

Het festival zal op 24 juni vanaf 16.30 uur gestreamd worden vanuit Paleis 12, ook een partner van ING.

Tijdens dit festival zal je 4 artiesten aan het werk zien die elk één van bovengenoemde festivals zal vertegenwoordigen. Zij brengen de festivalgekte tot in jouw huis, tuin, terras,.. of waar je ook maar wilt want je kan dit digitale festival overal beleven.

De eerste editie van ING Replugged bracht in december meer dan 100.000 muziekfans bijeen met een exclusief concert van Loïc Nottet en Portland. Deze zomer is ING Replugged dus terug met een nieuwe digitale editie om het zomerseizoen in te zetten. En ook om al in de sfeer te komen voor de festivals die deze zomer, al dan niet met een beperkt publiek, zullen plaatsvinden.

Balthazar, blackwave., Daniel Romeo Band en Typh Barrow Typh Barrow zullen tijdens dit festival het beste van zichzelf geven.

Balthazar is een Belgische indierockgroep met een elektronisch sausje. Door gebruik te maken van een viool en een synthesizer onderscheiden ze zichzelf van de rest. Ook hun zeer intense liveshows zorgen ervoor dat je hen niet snel vergeet. Dit wordt hun eerste liveconcert sinds hun Europese tour in 2019 voor het album ‘Fever’. Eerder dit jaar brachten ze hun nieuwe album ‘Sand’ uit. Dit album werd gesmaakt door het Belgische publiek want het stond wekenlang op nummer 1 in de lijst van bestverkochte albums in België. Eind dit jaar geven ze het beste van zichzelf in de Lotto Arena.

Het Antwerpse jazzy hiphopduo, Blackwave., is uitgegroeid tot een rijzende ster in de Belgische hiphopscene. Het duo blijft haar publiek verrassen met nummers die zowel diep en nostalgisch als groovy en licht zijn. Eén ding is zeker, van zodra zij op het podium staan begint iedereen spontaan te dansen. Op 19 mei brachten ze hun gloednieuwe single ‘Recluse’ uit, een veelbelovend voorproefje voor hun volgende album.

Daniel Romeo, oprichter van de Daniel Romeo Band met als bijnaam de "bassist van de sterren", is een iconische elektrische bassist in de jazz- en popwereld. Hij is gekend voor zijn verrassende en gedurfde muziek. Zijn nieuwste en lang verwachte album ‘The Black Days Session’ is een combinatie van swing, funk en tederheid. Momenteel is hij volop bezig met de opnames van zijn nieuwe album dat eind dit jaar zal uitkomen.

Typh Barrow, een Belgische singer-songwriter, pianiste, componiste en coach van ‘The Voice Belgium’, neemt je mee naar de wondere wereld van pop, soul, jazz en blues. Haar laatste album ‘Aloha’ stond meteen op nummer één in de hitlijsten en voor dit album kreeg ze dan ook twee gouden platen. Ze wordt ook wel eens de Belgische Amy Winehouse (voor haar stem) en de Belgische Adele (voor haar kracht) genoemd. En goed nieuws: in 2022 zal ze optreden in Vorst Nationaal.

Dat is heel eenvoudig: kaartjes zijn gratis en verkrijgbaar via deze link.

Met 1 ticket kan je volledige bubbel het festival beleven. Het is dus niet nodig om meerdere tickets aan te maken.

Het festival is volledig gratis! Het enige wat je moet doen is hier je gratis ticket aanmaken. Bij je registratie heb je wel de mogelijkheid om LIVE2020, het solidariteitsfonds voor en door de livemuzieksector, in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting.

LIVE2020 is het solidariteitsfonds voor de livemuzieksector van de Koning Boudewijnstichting. Het doel is om geld in te zamelen om al wie livemuziek mogelijk maakt te ondersteunen: van ‘backliners’ tot ‘stagehands’, van muzikanten tot boekingsagenten, van dj’s tot podiumbouwers, van geluidstechnici tot ‘roadies’,… Zij hebben het nu financieel moeilijk en verdienen onze steun.

LIVE2020 is geen alternatief voor de huidige en toekomstige steunmaatregelen van de overheid; die zijn en blijven nodig om de sector te helpen. LIVE2020 wil livemuziek een duwtje in de rug geven zodat we binnenkort terug kunnen genieten van livemuziek op kleine en grote podia, binnen en buiten, en vooral: op een veilige manier.

Steun LIVE2020 en stort een bijdrage naar keuze door deze link te klikken of door deze QR-code te scannen met de ING Banking-app of de Payconiq by Bancontact-app.

QR Code Payconiq
Muziek kent geen grenzen. Het festival is overal ter wereld beschikbaar. Enige voorwaarde? Je hebt een ticket nodig. Maak hier je gratis ticket aan.
Als je je gratis ticket hebt aangemaakt, ontvang je een bevestigingsmail. 1 uur voor de start van het festival, ontvang je van ons de link om het festival bij te wonen. Het enige wat hiervoor nodig is, is goede internetverbinding en een smartphone, tablet of computer.
Stuur een e-mail naar replugged@shadowtolive.be en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.